EUR

Oldmoney graf
Tiedätkö, mitä € 15 vuonna 1999 vastaa tänään?
Oldmoney avulla voit laskea sen nyt. Kirjoita summa, josta haluat laskea, ja valitse vuodet, joiden välillä haluat laskea. Se on sen arvoinen tänään!

Lehti

Sukellamme Tanskan rahahistoriaan ja tutkimme kaikkea iPhonien hinnannoususta perunoihin. Seuraa mukana, kun Oldmoney syventyy kehitykseen, joka vaikuttaa tanskalaiseen talouteen.

Suomalaiset voivat olla ylpeitä monista teknologia-startupeista, jotka ovat kasvaneet suuriksi maailmanmarkkinoilla - Nokia oli yksi Suomen elinkeinohistorian suurimmista vientimenestyksistä. Tässä on heidän legendaarinen matkapuhelinpelinsä 'Snake' Nokia 3310 -puhelimesta, josta tuli kultti-ilmiö (Kuva: Nokia)

Nokia: Suomalaisten maailmanlaajuinen vientimenestys

1990-luvun alussa, kun matkapuhelinviestintä oli vasta alkutekijöissään, suomalainen Nokia yritys asettui nopeasti matkaviestinnän pioneeriksi. Innovaatiostaan ja laadustaan tunnettu Nokia dominoi markkinoita ja tuli Suomen kansalliseksi symboliksi. Oldmoney piirtää muotokuvan.

Oldmoney.fi on suunniteltu suomalaisten digitaaliseksi työkaluksi selvittämään, miten hinnat Suomessa ovat kehittyneet ajan myötä, kertovat uuden suomalaisen verkkosivuston perustajat (Kuva: Rasmus Flindt Pedersen/Alrow Media)

Mikä oli sen arvo tänään? Tervetuloa Oldmoney.fi-sivustolle

Pohjoismaisen fintech-ohjelmiston perustajat, jotka muuntavat menneisyyden summat tämän päivän arvoon, toivottavat tervetulleeksi Suomen uuden digitaalisen inflaatiolaskimen.

Onko sinulla kerrottavana hyvä tarina? Haluamme kuulla siitä. (Grafiikka: Oldmoney.fi)

Etsimme tarinaasi

Haluatko kertoa, miten käytät Oldmoneyta? Onko sinulla kenties mielenkiintoinen tarina sen takana? Haluamme kuulla siitä.

Haluatko olla edellä,
kun hinnat nousevat?

Säästä rahaa ja sijoita viisaasti - varustaudu Oldmoney ilmaisella uutiskirjeellä Læs mere

Ehdotus

Seuraa hintakehitystä

Haluatko olla ensimmäisenä, kun hinnat ovat nousussa tai laskussa? Seuraa Oldmoney sosiaalisessa mediassa